softliQ waterontharder

Hard water

Hard water kan problemen veroorzaken in leidingen, appendages en installaties. Een goede ontharding is hierbij essentieel. Grünbeck heeft verschillende ontharders in haar programma waaronder installaties voor de particulier, utiliteit, mkb als voor de industrie.

waterontharder: softliQ:SC23
waterontharder softliQ:SC18 in woning
waterontharder: Delta-P

De softliQ waterontharder

De softliQ waterontharder is de meest innovatieve ontharder voor kleinere toepassingen. De installatie kijkt naar uw waterverbruik en regenereert als er geen watervraag is, is standaard uitgerust met een spaarbezouting waardoor hij minder zout verbruikt, is voorzien van een desinfectie modus waarmee de installatie steriel blijft, heeft een kleuren display en is ook te bedienen via een App. Samen met het strakke design is deze installatie klaar voor de toekomst! Zie www.softliQ.nl voor meer informatie.

softliQ:SC18
softliQ:MC32

Delta-P waterontharder

De Delta-P is de installatie voor de grotere toepassingen en de meest zuinige waterontharder in de markt. Het is een ontharder die bestaat uit 3 flessen waarvan er altijd 2 in bedrijf zijn en 1 fles stand-by staat of regenereert. Hierdoor is een continue waterflow gegarandeerd. Het maximale drukverlies over de ontharder is 0,8 bar en de installatie is zeer eenvoudig te installeren via een installatie-modus op de PLC (plug-and-play)!  

Delta-P waterontharder
drukverlies Delta-P