German quality, Dutch thinking. De kracht van Grünbeck.

Bij Grünbeck geloven we dat geschikt water van levensbelang is. Daar dragen wij aan bij door de kwaliteit en de eigenschappen van water overal ter wereld te verbeteren met onze unieke en hoogwaardige waterbehandelingsinstallaties. 

Grünbeck: specialist in duurzame waterbehandeling

Ons doel is om jaarlijks nieuwe innovaties te creëren die onze oplossingen nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken. Ook delen wij graag onze kennis over water met iedereen die dat wil horen, zodat wij écht waarde kunnen toevoegen. Die kennis is dan ook meer dan voldoende aanwezig. Grünbeck is namelijk in Europa al jaren dé specialist in duurzame waterbehandeling. Met ruim 65 jaar ervaring, 70 locaties wereldwijd, meer dan 800 werkzame professionals en een eigen onderzoeksbureau is Grünbeck uitgegroeid tot één van de meest succesvolle en gerespecteerde bedrijven in de business. Van planning tot ontwerp, fabricage en onderhoud gebeurt in eigen huis.

Grünbeck in Oldenzaal, Nederland

Sinds 2013 is Grünbeck ook in Nederland gevestigd. Voor consumenten, industrie en installateurs zetten wij ons vanuit ons pand in Oldenzaal in om de toegankelijkheid van geschikt water op lange termijn te behouden. Ons Duitse moederbedrijf staat daarbij voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Voeg daar onze oplossingsgerichtheid, krachtige aanpak en Nederlandse openheid aan toe en wij zijn in staat turn-key oplossingen te leveren die problemen bij de bron aanpakken.